Oferta educativa‎ > ‎

Piano complementariL'objectiu principal d'aquesta assignatura és el de proporcionar als alumnes d'altres instruments, cantants, productors i arranjadors o compositors, un conjunt mínim d'eines per a tocar el piano, i així que es puguin desenvolupar com a músics d'una manera més complerta. També està enfocada a ajudar a altres professionals de l'educació musical en l'acompanyament amb el piano de les seves classes.

Es treballaran aspectes molt bàsics de la tècnica pianística, així com també la interpretació dels diversos estils de la música moderna. Però sobretot s'efectuarà un treball harmònic exhaustiu perquè els alumnes puguin fer sonar ràpidament un standard de pop, blues, jazz i altres músiques d'arrel popular. S'adquiriran les eines necessàries per possibilitar l'acompanyament al piano d'un mateix (en el cas dels cantants) o a un altre músic, i també per facilitar la realització d'exercicis d'harmonia, “ear training”, etc. o d'arranjaments i composicions.

  • La durada de l'assignatura és d'un any lectiu, prorrogable a dos si el professor corresponent ho considera oportú.
  • L'alumne també pot tenir l'opció, un cop finalitzat el segon curs d'aquesta assignatura -i sempre i quan hagi demostrat un ritme d'estudi adeqüat-, d'incorporar-se a l'assignatura de Piano de l'Escola.Professorat

Joan Aymerich - Cap del departament  - Contacte piano.emmbadalona@gmail.com
Àgata Palència
Paco Manzanares
Mariano Armellín